2014 Bayan Pantolon Modelleri

Bu yılın bayan pantolon madellerine baktığımızda geçen senelere nazaran açık renkli ve desenli modeller oldukça ilgi görmektedir. Pantolan hem evde hemde dışarda rahatlıkla giyebileceğiniz bir giysidir. Bu nedenle kendinize pantolan seçerken tavsiyemiz hem normal hemde özel bir günde giyebileceğiniz bir model seçmenizdir. Jean pantolan deyince aklımıza hep mavi tonları gelmektedir. Fakat bu sezonun yeni trend jean pantolanlarında mavinin yerini beyaz ve açık renkli modeller almaktadır. Jean modasında uzun süredir devam eden yırtık jean pantolanlar artık modasını yitirmiş durumda.

Pantolonlar paçaları bakımından 2 çeşide ayrılırlar, dar paçalı pantolon modelleri ve geniş bol paça pantolon modelleridir. Bol paçalı pantolon modelleri genellikle iş görüşmelerinde sizleri kurtaracaktır. Bol paçalı pantolonunuzun üstüne giyeceğiniz gömlek ve ceket ile güzel bir kombinasyon yakalayabilirsiniz. Dar paça pantolan modelleri ise daha çok günlük kullanabileceğiniz alışverişe giderken, arkadaşlarınızla gezmeye giderken üstünüze alacağınız beyaz bir tşört ile süper bir kombin olacaktır.

Ayrıca pantolonlar kış mevsiminde de oldukça fazla tercih edilmektedir. Tercih edilme nedeni rüzgarlı havalarda altım açılır derdinden kurtulmak içindir. Eğer bu gibi bir telaşınız yoksa pantolon yerine etek tercih edebilirsiniz :) Neyse konuyu sulandırmadan bayan pantolon modellerine devam edelim.

Pantolonlar kumaşları bakımından kumaş, keten ve kot kumaş olarak ayrılmaktadır. Kot kumaşlı pantolonlar günlük hayatta kullanmak için en ideal kumaşlardır. Kot pantolonlar yırtık, dar, bol, ispanyol paça gibi birçok modele ayrılmaktadır. Mağazalarda kolaylıkla istediğiniz modelini bulabilirsiniz. Kumaş pantolonlar ise iş kadınlarının vazgeçilmezidir. Neredeyse tüm iş kadınlarının gardıropları kumaş pantolonlar ile doludur. Keten pantolonlar ise her ortamda giyilmeye uygun kurtarıcı niteliğinde pantolon modelleridir.

İşte sizler için özel derlediğimiz çeşit çeşit bayan pantolon modelleri...



Açık Renkli Jean Pantolon Modeli

0 yorum:

Yorum Gönder