2014 Prenses Etekli Gelinlik Modelleri

Herkes için en mutlu ve en huzurlu olduğu günlerden biridir evlilik günü... Aşık olduğumuz kişiyle yaşamımızı sımsıkı bağlayan bu gece, bu günden sonra onunla beraber bir aile kurmak maksadıyla atılan en büyük adım özelliğindedir. Etrafınızda bulunan herkes bu gün için sizinle beraber telaş içinde koştururlar. Sizde sizin için yapılan koşturmacaları ve telaşları gördükçe sizde seçim konusunda daha fazla zorlanırsınız. Sizin ve herkesin istediği gibi bu özel gününüzde gelinliğinizde sizin gibi dillere destan ve küçüklükten beri hayaliniz olan bir gelinlik modeli olmalıdır bizce. Çünkü çok küçük yaşta başlar bembeyaz bir gelinlik hayali kızlarda. İşte bu yüzden kesinlikle gelinlik alımını son ana bırakmamalı aylar öncesinden gezip görüp seçmelisiniz. Çünkü gelinlik sizlerin senelerdir hayalini kurduğu birşey öyle hemen seçilip alınmamalı.

2014 Koleksiyonundan Prenses gelinlik adı verilen kabarık etekli gelinlikler her sezonun en moda gelinliklerinden biridir. Daha öncelerden balık etek modelleride tutulmuştur. Fakat bu yılların en moda gelinlikleri Prenses Etekli Gelinlik Modelleridir.

Straplez yakalı gelinlikler Prenses Gelinlik Modelleri arasında kabarık etekli modeller içinde en fazla seçilenlerdendir. Biliyoruz ki gelinlik modelleri içinde straplez egemenliği hepimizin hakim olduğu bir konudur.

Prenses modeli denilen gelinliklerden ince askısı bulunan veya straplez yakalı göğüs dekolteli, üzeri simler ve taşlar ile özenli bir şekilde süslenmiş gelinlikler bu senenin en iyisidir. Sarışın bayanların tercihi prenses etekler ile aynı barbie bebekler gibi olabilirler. Gelinliklerin etekleri tüllerden oluşmaktadır.

En güzel prenses modeline sahip 2014 sezonu gelinlikleri

Sarışın güzelimizin üstünde straplez göğüs dekolteli prenses etek gelinlik modasi

Tüller ile salaş bir biçimde yapılmış prenses etek modeline sahip bembeyaz bir gelinlik modeli

Üstü taşlı ve simli straplez dekolteli altı prenses etek ile kombine edilmiş 2014 sezonu gelinlik modeli

0 yorum:

Yorum Gönder