2014 Yeni Sezon Babet Modelleri

Yaz geldiğinde bayanlar spor ayakkabı giymek istemezler. Onun yerine kendilerini sıkmayan, ayaklarının daha rahat hissetmelerini sağlayan babetleri tercih etmektedirler. 2014 yılının babet modelleri ise birbirinden şık ve trend. Kadınların babetleri tercih etme nedenlerinden bir başkası da rahatlığının yanında her giysi ile kombine ediliyor olmasıdır. Spor ayakkabıya nazaran babetler daha şık ve göz alıcılar. Kırmızı, mavi ve pembe bu yazın trend renkleri.

Babet ayakkabıyı özellikle iş kadınları da tercih etmektedir. Günün stresinde sürekli ayağınızda sizi yoracak ve sıkacak bir ayakkabı istemezsiniz herhalde. O halde babet ayakkabı modelleri tam size göre. Hem şık hemde tabanlarının düz ve hafif olması nedeniyle gün boyu sanki ayağınızda yokmuş gibi hissedeceksiniz. İş kadınların tercihi sade siyah ve beyaz renklerden kombine edilmiş babet modelleridir.

Genç kızların favorisi olan renkli ve desenli babet modellerini de çoğu markanın vitrinlerinde görebilirsiniz. Desenli modellerin yanında zımbalı ve aksesuarlı birçok modeli bulunan babet ayakkabılar her yaştan herkese hitap etmektedir. Babet ayakkabının diğer güzel yanı ise abiye giysilerinizin altına rahatlıkla giyebilmenizdir. Çünkü babetler tüm giysiler ile kombine edilebilmektedir.

Kadınların bir kısmı şıklığı gösterişi diğer bir kısmı ise rahatlığı bekler ayakkabı modellerinde. İşte bu noktada 2014 yeni sezon babet modelleri imdadınıza yetişecek. Çünkü bu senenin babetleri hem rahatlığı hemde şıklığı karşılayarak kadınların gönlünde taht kuracaktır.

İşte sizler için özel derlemiş olduğumuz ve fikir edinmenizi sağlayacak 2014 yeni sezon babet modelleri karşınızda...

Turuncu Renkli Yazlık Babet Modeli

Kırmızı 2014 Trend Yeni Sezon Babet Modeli

1 yorum:

sinefocus dedi ki...

Babet modelleri ile ilgilenirken bloğunuzu keşfettim Babet çeşitleri derken Paylaşımlarınız harika buldum ve beğeni ile takip ediyorum.
http://babetto.net/
Babet Modelleri

Yorum Gönder