2014 Yeni Sezon Kalem Etek Modelleri

Kurumsal mekanların en fazla tercih edilen eteklerinden olan kalem etek modelleri 2014 senesinin modelleri ile kendini gösteriyor. Hem renkleriyle bir taraftanda ayrıntılarıyla bayanların favorisi olan kalem etek modelleri sürekli tercik edilen gelen düz, sade, klasik, uzun ya da lacivert renklerinden farklı olarak artık daha trend modelleriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kalem etek tasarımları içinden tercih etmek isteyen çok sayıda kadın oluyor. Seçim yapmakta zorlanan kadınlara önerimiz daha fazla renkler arasından kombin yapmalarıdır. Birçok kadın bu tasarımları mağazalarda gördüklerinde şaşkına dönüyorlar. Seçtiğiniz etek ne kadar güzel olsa da doğru bir şekilde kombin yapmayınca bir önemi kalmıyor. Öncelikli bir şekilde 2014 model kalem etek modelleri içinden doğru kombin yapmanız için ilk olarak gömlek, bluz veya tşört alternatiflerini seçmeniz tavsiye edilir.

2014 yeni sezon modellerde çizgi desenler ile süslü tasarımlar oldukça favori. Hanımlar bu tasarımları her türlü alanda kullanabiliyorlar. Çizgi desenli modellerin yanında çiçek desenleri ile süslü açık renkli eteklerde oldukça kullanılmaktadır.

Sizler için hazırladığımız galerimizde birçok markadan örnekler vermeye özen gösterdik. Derlediğimiz kalem etek modellerinde ilk göze çarpan ise dantelli kalem etek modelleri oldu. Aynı zamanda kırmızı renkli etek modelleri hanımların tercih ettiği modelleri arasında bulunuyor. Bizlerin size önerebileceği ve en beğendiğimiz model ise dore yapraklı siyah renkli etek modelidir. Galerimizde bulunan 2014 kalem etek modelleri Koton, Adil Işık, Defacto gibi markaların imzalarını taşımaktadır.

Renkli 2014 yeni sezon kalem etek modeli

Sade klasik kurumsal ortamlar için koyu yeşil kalem etek

Kurumsal ortamlar için klasik kalem etek modeli 2014

Yeni kalem etek modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder