2014 Yeni Sezon Mini Etek Modelleri

Vücut yapısına güvenen kadınların senenin tüm sezonlarında giysi seçimlerinde bulunan mini etekler yeni sezonda da birbirinden iddialı modelleri ile raflarda yerlerini aldılar.

2014 yılının yeni Mini Etek Tasarımları bu seneye dinamit gibi düştü ve patladı :) Klasik hatların pek yoğun olmadığı, daha fazlalıkla renkleri dans ettiren tasarımcıların marifetli ellerinden yapılan bu muhteşem yeni sezon mini etekler gerçekten görmeye değerler.

Seçmiş olduğunuz mini eteğinizi uygun bir çorap kullanarak tamamlayın. Ancak ben çorap giymem diyen cesur bayanlarımız ise çorap kullanmadan da mini eteklerini giyebilirler. Fırfırlı mini etek modelleri ya da Çiçek desenli etek modelleri ile tatlılığınızı ve güzelliğinizi ön plana çıkartmak mümkün. Bilhassa yaz aylarında mini eteğinizin üstüne giydiğiniz sade bir bluz ve bir sandalet ile dolaştığınız yerlerdeki herkesin size bir kere dönüp bakmasını sağlayacaktır.

Boyunuz uzun ise ve vücut hatlarınız idealse altınıza giyeceğiniz mini bir etek etrafınızdaki gözlerin sizin üzerinizde olmasından biraz rahatsız olabilirsiniz. Çünkü bu güzellik ve cesaretiniz takdire şayandır. Mini eteği herkes giyemez mini etek bir cesaret işidir.

Şayet yaz dönemi için mini etek tasarımları arasından tercihte bulunmaya karar verdi iseniz, rengarenk modelleri seçmenizi tavsiye ederiz. Sizlere ilk olarak tavsiyemiz kırmızı ve kırmızıdan oluşan renklerden bir etek seçmeniz. Çünkü kırmızı renk bu sezon ve diğer sezonlarda da favori renkler arasındadır. 2014 yeni sezonunda kırmızı rengide oldukça fazla kullanılıyor. Kurumsal ortamda giymek için kalem etekler, günlük olarak giymek isteyenler için pileli etekler, özel günlerde kullanmanız için sizi seksi gösteren mini etek modelleri 2014 yılının koleksiyon arşivinden seçebilirsiniz. Seçim yapmadan önce ilk nerede giyeceğinizi kafanızda planlamalı ve ona göre araştırmaya başlamalısınız. Bu durumu sadece mini etek modellerinde değil tüm alışverişlerinizde alışkanlık haline getirmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Beyaz Mini etek modeli

Renkli doğa desenli yeni sezon mini etek modeli

Siyah kurumsal görüşmeleriniz için giyebileceğiniz siyah mini etek modelleri

Renkli ve canlı çiçek desenli genç kızların favorisi mini etek modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder