2014 Yeni Straplez Gelinlik Modelleri

Gelinlik modelleri içinde en çok tercih edilen ve en çok satılan modellerinden biridir straplez gelinlik modelleri.  Kadınların hayallerini süsleyen düğün günü, bayanların özenerek titizlikle inceleyerek seçtiği aksesuardır gelinlikler. Gelinlik mağazalarını gezdiğinde fark edeceksiniz ki en çok satan gelinlik modeli straplez gelinlik modelleridir. Çünkü gelin adayı o gün çok güzel ve şık olmak ister bütün gözlerin üzerinde olmasını ister. Straplez abiyeler olsun, gelinlikler olsun güzel fiziğinizi ortaya koyacağınız giysilerdir. Bu nedenler gelin adayları çoğunlukla straplez gelinlik modellerinden yana şansını kullanmaktadır.

Özellikle yaz aylarının tercihi olan bu gelinlik modeli kış aylarında da birinciliğini kimseye kaptırmıyor. Kısacası yaz olsun kış olsun düğün ve gelinlik deyince akla ilk gelen modeldir straplez gelinlik modeli. Eğer biraz daha iddialı olmak istiyorum derseniz dekolteli straplez gelinlik modelleri tam size göre. Tabiki iş sadece gelinlik seçmekle bitmiyor bunun yanında ayakkabıda çok önemli. Sizlere bi tavsiyede bulunalım topuklu ve zor hareket edeceğiniz bir ayakkabı yerine gelinliğin altına topuksuz veya az topuklu rahat olabileceğiniz bir ayakkabı tercih etmeniz. Nedenine gelince; gelinliğin altında emin olun ki ayakkabılarınız gözükmeyecektir. Bence siz şıklığı gelinliğe yöneltin. Ayakkabı konusunda rahatlık arayın.

Ayrıca gelinlik seçimi eskisi gibi zor değil. Eski zamanlarda hatırlarsınız yada filmlerde, dizilerde izlersiniz provalar olur denemeler olur günler önceden hazırlık yapılırmış. Şimdilerde çoğu şey hazır 1 provada iş bitiyor en geç 1 hafta içinde gelinliğiniz hazır oluyor. Bırakın mağazaya gitmeyi insanlar artık internetten gelinlik siparişi verebiliyor.

Bizler düğün stresinize birazda olsa katkıda bulunmak için işlerinizi birazda olsun kolaylaştırmak için straplez gelinlik modellerini sizler için derledik ve beğeninize sunuyoruz.

Çok şık 2014 yeni sezon straplez gelinlik modeli örneği

2014 prenses etek straplez gelinlik modelleri

sade 2014 Straplez gelinlik modeli

0 yorum:

Yorum Gönder