Çiçek Desenli Pantolon Modelleri

Son dönemlerde bayanlar desenli pantolon modellerini daha fazla tercih etmektedir. Desenli modeller arasında en çok tercih edilen ise çiçekli pantolon modelleridir. Yaz ve ilkbahar sezonunda açan çiçekler giyimi de etkilemektedir. Daha cıvıl cıvıl ve canlı desenler yaz aylarının vazgeçilmezleridir. Açık renkli kumaşın üstüne çiçek desenleri ile süslenmiş bir pantolon sizin havanıza hava katmanıza yetecektir.

Çiçek desenli pantolon modelleri arasında dar paça veya bol paça seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Çiçek desenli pantolon modellerinde dikkat edeceğiniz önemli bir noktada zaten desenli olan pantolonunuzun üzerine kombin edeceğiniz badinin sade olmasıdır. Çünkü desenli seçilen bir badi karışık ve göz yoran bir tasarım ortaya çıkaracaktır.

Sadece yaz aylarında değil kış aylarında da tercih sebebi olan çiçekli pantolon modelleri bulunmaktadır. Özellikle açık renklerin bulunmadığı daha kapalı ve koyu renklerin tercih edildiği kış çiçekli pantolon modelleriyle de kışın canlı ve neşeli bir moda yaratabilirsiniz.

Neredeyse tüm markaların modellerinde yer alan çiçek desenli pantolon modellerini tüm mağaza ve alışveriş merkezlerinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Bizlerde sizlere örnek olması için bir kaç modeli sitemizde yayınlıyoruz.




0 yorum:

Yorum Gönder