Kısa Etekli Gelinlik Modelleri

Her geçen gün değişen moda trendleri bu sefer gelinlikleri de vurmuş gibi. Herşeyin kısası olur da gelinliğin kısası olmaz mı ? Elbette olur hemde ne kadar güzel olur gelin görelim.

Son zamanların özellikle yaz aylarının trendi olan kısa etekli gelinlik modelleri kadınlar tarafından çok tutuldu. Kısa etekli gelinlik modellerinin tutulduğunu gören modacılar bir birinden farklı ve şık gelinlik modelleri üretmeye başladılar. Kısa etekli gelinlik giymek aslında bir kadın için cesurluk ve kendine güvenin simgesidir.

Genellikle kısa etekli gelinlik modelleri normal gelinlikler gibi çok şatafatlı değil ama bizce pekte ihtiyaçları yok. Çünkü zaten kadınlarımızın vücudu başlı başına bir şatafattır. Kısa etekli gelinliği süsleyip kadınlarımızın ışığını gelinliğe çekmemize gerek yok.

Ancak ülkemiz şartlarında kısa etekli gelinlik modeli elit kesimler dışında pek tercih edilecek bir gelinlik modeli değilmiş gibi duruyor. Çünkü ailelerin karşı çıkacağına eminiz. Ayrıca kızlarımız hep kendilerini upuzun ve arkasında duvağı yerleri süpüren gelinlik modelleri ile hayal etmişlerdir. Bu nedenle ülkemizde pek tutulan bir gelin modeli olacağını sanmıyoruz. O yüzden kısa etekli gelinlik modelleri out, eski tarz uzun etekli gelinlik modelleri in diyoruz :)

Fakat yinede kısa etekli gelinlik modellerini merak edenler için derlediğimiz arşivimiz aşağıdadır. Seçim size kalmış ister uzun ister kısa fark etmez önemli olan gelin olmak değil midir ? ;)




0 yorum:

Yorum Gönder