Platform Topuk Ayakkabı Tasarımları

Platform Topuk Ayakkabı Tasarımları çok çeşitli renk seçenekleriyle sizleri şaşırtmaya devam ediyor. Birçok ünlü markanın hazırlamış olduğu yeni sezon trend platform topuklu ayakkabı modelleri sizleri büyüleyecektir. 2014 yılının en moda ayakkabıları ile kendinizi çok şık hissediceksiniz. Adeta podyumda yürüyormuş gibi olacaksınız. Son zamanlarda hanımların en fazla seçtiği model platform ve yüksek topuklu ayakkabıdır.

Sizlere altta tavsiye ettiğimiz Platform Topuklu Ayakkabı Modelleri de tamamen bir şahaserdir . Ayakkabıları saatlerce izlemekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Süper bir manzaraya bakar gibi dalıp büyüleneceksiniz. Kadınlar için ayakkabı bir tutkudur bir aşktır.

Yüksek platform topuklu ayakkabılara fiyonk gibi işleme detayları katıldığında daha göz alıcı olacaktır. Ayakkabılarda renk seçeneği artık sorun değil. Neredeyse tüm modellerin renk seçenekleri bulunmakta. Buda seçtiğiniz elbiseye en uygun platform topuklu ayakkabı modelini bulabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Altta sizler için derlediğimiz birkaç adet platform topuklu ayakkabı modelini inceleyip aklınızda ne istediğinize yönelik canlandırma yapabilirsiniz.

Alışveriş Siteleri
http://www.zizigo.com/platform-topuklu-ayakkabi-modelleri
http://www.pabucbirakmam.com/

Fosfor pembe renkli yüksek topuğu bulunan yeni sezon 2014 modası ayakkabı modeli


Yüksek topuklu platform topuk ayakkabı modeli örneği

Fyonklu klasik ve modern yüksek topuklu ayakkabı modeli


0 yorum:

Yorum Gönder