Yazlık Bluz Modelleri

Güneşin sıcaklığı ile yaktığı yaz sıcaklığı çıka geldiğinde hem tarzınızı hem de ruh halinizi neşelendirecek bluz modelleri ile tanışmaya hazırlıklı mısınız? Modanın çok yakından izini süren bayanlar için derlendi!

2014 yılının yazlık bluz modellerinde rahatlık ve şıklık ön planda tutulmuşa benziyor. Ayrıca birçok ünlü marka farklı detaylar kullanarak göze çarpmayı başarmışlar. Bluz modellerinde fırfır yakalı olarak hazırlanan bluz modelleri, dik yakalı olan bluz modelleri, dika yaka bluzler ve geniş yaka bluz modeller ile hakim yakalı bir çok model bulunmaktadır.

Ekseri çoğu kişi için bluzlar çok farklı olmalı diğer kişilerin giydiklerine benzememelidir. Bir Takım bluzlar simetrik bir şekilde yapılırken bazıları da ön kısım kısa arka kısım uzun bir şekilde tasarlanabilmektedir. 2014 yılın yaz bluz koleksiyonlarında da bu tarz farklı değişiklik görülmektedir. Burada mühim olan tabiki de bayanın model ve renkteki bluzu seçeceği ve bu bluzun altına nasıl bir kombin yapacağı önemlidir.

Beyaz tüm yıllarda favori olduğu gibi bu yılda en trend rengimiz. Bilhassa dantel ile işlenmiş beyaz renkli bluzlar kot pantolon üstünde yeterince şık durduğundan dolayı 2014 yılının yaz bluz modelleri içinde bayağı fazla giyilmektedir. Ekseri 2014 yılının tarzı bluzlar biraz genişçe ve salaş bluzlardır fakat biraz kısa ve dar tarzında tasarımı yapılmış bluz modelleride vardır.







0 yorum:

Yorum Gönder