2014 Kış Yağmur Botu Modelleri

Kışın zorlu şartlarında ayaklarınızı korumaya hazır mısınız ? Kış sezonunda aşırı yüklü alışveriş yapmanız gerekmez. Kış döneminde almanız gereken en önemli aksesuar yağmur botlarıdır. Sade ve desenli çeşit çeşit ayaklarınızı yağmur ve soğuktan koruyacak şık yağmur botları modelleri ile kışa hazırlığınızı yapın.

Seçeceğiniz yağmur botları modelleri arasında dikkat etmeniz gereken en önemli nokta su geçirmez olmasıdır. Giysilerinize uygun rengarenk su geçirmez bir yağmur botu şıklığınıza şıklık katacaktır. 2014 yılının modasını takip ederek sizler için derlediğimiz trend yağmur botu modellerini beğeninize sunuyoruz.

Dar paça kotların veya taytlarınızın altına giyebileceğiniz yağmur botlarını aşağıdan takip edebilirsiniz. Ayrıca bu örnekler size yetmediyse Yeni Sezon Yağmur Botları sayfasını takip edebilirsiniz.

Hunter Yağmur Botu Modelleri


Renkli Yağmur Botu Modelleri

1 yorum:

Turankayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

Yorum Gönder