Yeni Bayan Spor Ayakkabı Modelleri

Artık giyim firmaları bayanları 1 adım önde tutmaya başladılar. Çünkü bayanlar alışveriş konusunda erkeklerden daha iyiler. Bu nedenle ayakkabı firmaları bayanlara özel birbirinden şık yeni sezon spor ayakkabı modellerini görücüye çıkardılar.

Kadınlar spor ayakkabı markalarından en çok adidası tercih ediyorlar. Nedeni ise diğer markalara göre daha rahat olması ve kaba modellerinin pek bulunmaması. Spor ayakkabı modellerinde seçim yaparken sadece şıklık seçmeyin. Çünkü spor ayakkabı en sık ayağınızda bulunan ayakkabı modelidir. Topuklu ayakkabılarda bi nebze daha fazla şıklık arayabilirsiniz fakat spor ayakkabıda bu yanılgıya düşmenizi tavsiye etmem. Yoksa gün bitmeden ayaklarınız şişecek ve sizi rahatsız edecektir.

Bayan spor ayakkabı modellerinde 2014 yılının en çok tercih edilen renkleri belli oldu. İlk sırada beyaz renk her sene olduğu gibi yine favori renkler arasında. Daha sonra sırasıyla pembe, kırmızı ve yeşil renkli spor ayakkabı modelleri kadınların en sevdiği renkler.

Adidas, Nike veya Puma marka bayan spor ayakkabı modellerinin fiyatları 150 ile 250 arasında değişmektedir. Bütçenize göre istediğiniz spor ayakkabı modelini tercih edebilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder