Straplez Abiye Modelleri

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan straplez abiye modelleri, bayanların özel günlerde tercih ettiği modellerdir. Ünlü markaların 2014 sezonu koleksiyonlarında yerini almaya başlayan straplez abiye tasarımları moda severleri heyecanlandırıyor.

Bir balo veya bir düğüne gittiğiniz zaman geceyi şenlendiren en ideal giysi straplez abiye modelidir. Seçim konusunda size yardımcı olmak için bir birinden güzel abiye modellerini derledik.

Straplez Abiye Modellerinde seçim yaparken ilk dikkat etmeniz gereken husus renk konusudur. Model veya aksesuar seçiminden önce ilk almak istediğiniz abiyenin rengine karar verin. Renge karar verme aşamasında özellikle dikkat çeken, kadınlığınızı ön plana çıkaracak renklere yönelmeniz tavsiye edilir. Çünkü straplez abiye iddaalı modeller arasında yer almaktadır. Kırmızı straplez bir abiye sizce de güzel olmaz mı ? Bu yüzden straplez abiye modellerinde seçiminiz kışkırtıcı ve dikkatleri üzerinize çeken renklerden oluşmalıdır. Ayrıca mavi renkli abiyeler 2014 yılının en çok tercih edilen renkleri arasındadır. Teninizin rengine uygun abiye modelini seçmeniz doğru bir tercih olacaktır.

Abiyenin rengini seçtikten sonra iş seçtiğiniz abiyeye uygun çanta ve ayakkabı seçimine gelmektedir. Renk tonlarıyla uyumsuz seçilen aksesuarlar gecenize gölge düşürebilir. Bu nedenle seçim konusunda oldukça titiz davranmalısınız.




1 yorum:

Turankayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

Yorum Gönder