2014 Yeni Sezon Defacto Gömlek Modelleri

Defacto markası gömlek modelleriyle bayanlarımızı yine bu sene de sizi tek başınıza bırakmayarak birbirinden güzel yeni sezon modelleri bizlere sunmayı başardı. Genel bir şekilde gömlek çeşitlerine baktığımız da her birinin sahiden itinayla sunulduğunu görmekteyiz. Birden fazla kadının gömlek adına düşüncelerini gerçeğe dönüştürmüş olan Defacto gömlek yeni sezon modelleri 2014 senesinde de kadınların favorisi olmaya eksiksiz devam etmektedir.

2014 yılının Defacto gömlek koleksiyonlarında bilhassa kadınlar için model bakımından oldukça fazla çeşidini inceleyebilirsiniz. Gömlek modellerinde kolsuz, kısa ve uzun çeşitleri koleksiyonda yer almaktadır. Bu durumun yanında desenler ile süslü , şık veya sade birden fazla modeli Defacto gömlek modelleri içinde inceleyebilirsiniz. Bilhassa gençlerin ve günlük şık giyinmeyi sevenler için kesin olarak seçmesi gereken bu gömlek koleksiyonları 2014 yılının en şık gömlek modelleri çağdaş tasarımlar ile sizlerin beğenisine sunuluyor. Yaz dönemlerinde de rahat giysiler içinde bulunan gömleklerle oldukça stil kombinler oluşturabilirsiniz. 2014 senesinin Defacto gömlek koleksiyonlarında gömleklerin fiyatları geçen yıllar gibi yine çok uygun. Defacto markasının kaliteli ve stil tasarımları ucuz fiyat ile karşılaşınca tadından yenmiyor :) Ayrıca internet üzerinden alışveriş imkanı sunan Defacto'nun sitesinden 15 liraya çok kaliteli gömlekler satın alabilirsiniz.




1 yorum:

Turankayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

Yorum Gönder